Eenvoudig en snel afvallen

Wil je op een verantwoorde manier gewicht verliezen?

Onder begeleiding helpen wij je graag om doeltreffende en op een verantwoorde manier je streefgewicht te bereiken met smaakvolle maaltijden. Je hebt een ruime keuze aan gevarieerde en eenvoudig te bereiden maaltijden. De maaltijden zijn maar 1,99 euro per maaltijd. Als je start kun je ook kiezen voor een variatie doos met verschillende maaltijden voor een hele week, Je kunt dan proeven hoe alle maaltijden smaken. Zo'n variatiedoos voor een week kost maar 49,95 euro. Dit dieet is eenvoudig te volgen en wij begeleiden je met wekelijks advies en advies over gezonde voeding tijdens en na je dieet. Maak vandaag nog een afspraak voor een afspraak voor een persoonlijke intake. Heb je weinig tijd? Je kunt je favoriete maaltijden ook online bestellen en afspreken wanneer het je uitkomt. 

GRATIS: je gewichtsconsult/intake en de begeleiding is kosteloos.

Heb je weinig tijd?
 Je kunt je favoriete maaltijden ook online bestellen. Bel of stuur even een berichtje en je ontvangt informatie zodat je eenvoudig je dieet producten online kunt bestellen.

Met de SLIMdiet assortimentbox vlieg je uit de startblokken. 

Recht op je doel af; een nieuwe gezonde leefstijl.

De box is rijkelijk gevuld met alle 36 maaltijden van SLIMdiet. Genoeg om het programma zes dagen vrijblijvend te proberen, de smaken te proeven én af te vallen.Want na een week merk je echt al het verschil.De box ligt nu voor je klaar bij Beau Visage Skincare Clinic voor slechts 49,95 euro! 


Haal ‘m vandaag nog in huis en neem contact op tel. 06-12240884

Lekker overzichtelijk. Altijd voor € 1,99 per stuk. Handig en betaalbaar!

Dit dieet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. 

Je volgt vier stappen, die duidelijk staan omschreven in de handleiding.Jij weet precies wat je moet doen. Hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. 

Met ons dieet ben je voor € 1,99 per maaltijd klaar!

Het dieet is helder. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Het dieet gaat om jou. De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen.Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij. Met dit dieet werk je toe naar een blijvend gezonde leefstijl.Je bent de beste versie van jezelf. Energiek, krachtig, vrolijk. Dat is wat jij verdient!

Simpel & Smakelijk

Een knagend hongergevoel, gebrek aan energie, gedoe met recepten.Dat wil toch niemand? Toch is dat precies waar veel diëten in ‘uitblinken’. Daarom pakt dit dieet het helemaal anders aan. Deze methode is simpel, de gerechten smakelijk, de resultaten indrukwekkend.

Doe je mee?

Soms lijkt het wel alsof er net zoveel dieetmethodes zijn als mensen met overgewicht.Het gaat dus ergens mis. Wij zijn vastbesloten die trend te doorbreken. En mensen gezonder te laten leven. Dat is een serieuze ambitie. We nemen dan ook geen genoegen met tijdelijk gewichtsverlies en eindeloos ge-jojo. Omdat we weten dat jij dat ook niet doet.

Feel Good Food

Afslanken gaat niet om een perfecte taille, het ideale gewicht, of slanke schoonheidsideaal. Het gaat om jou. Dat jij je goed voelt. Vol zelfvertrouwen en energie. Wij begrijpen dat. Wij vinden dat een dieet goed moet voelen. En het resultaat nóg beter. Op naar een blijvend gezonde leefstijl en het lichaam dat bij jou past! Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten. Die geven een verzadigd gevoel. En je valt af op de goede plekken; je verliest geen spiermassa maar vet. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. 

Zo gepiept

Geen zin om uren in de keuken te staan? Geld uit te geven aan dure superfoods? Of supermarkten af te struinen voor ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord? Hou het simpel! Met ons eenvoudige 4-stappenplan. Onze porties zijn precies afgemeten. En bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt. Gemakkelijker kan bijna niet!

Zo werkt het

Dit proteïne dieet brengt je in vier stappen naar een gezonde leefstijl. Jij volgt die stappen in jouw eigen tempo. En met je eigen doel voor ogen. Wij begeleiden je en staan altijd voor je klaar. Je weet precies hoe lang je bezig bent en wat je moet doen. Jouw ideale gewicht is binnen handbereik!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Tijdens stap 1 eet je vijf dieet-maaltijden per dag, gecombineerd met groenten. Bij stap 2 schakel je voor de avondmaaltijd over op vlees of vis, met groenten. Als je aan stap 3 begint, ben je al bijna op je streefgewicht.We helpen je nu om geleidelijk afscheid te nemen van het dieet.En te werken aan een blijvend gezond eetpatroon. Bij stap 4 raak je de laatste kilo’s kwijt. Ben je klaar om de nieuwe jij in de spiegel te zien?

SlimDiet proteïne dieet

Fruitige dranken, romige chocolademousse, smaakvolle omeletten en lekkere soepen.Bij SLIMdiet komt alles uit eigen keuken. Ontwikkeld door de beste fijnproevers en diëtisten. Alle nodige voedingsstoffen zitten erin, en je mag naar hartenlust groente toevoegen. Het dieet is smaakvol, gezond en gevarieerd. Afvallen en watertanden tegelijk!

Gezond én betaalbaar

Jouw gezonde leefstijl is goud waard. Maar hoeft geen fortuin te kosten. Met dit dieet ben je voor € 1,99 per maaltijd klaar. Daar kan geen enkel ander dieet tegenop. Ga voor simpel en smakelijk. Kies voor de betaalbare maaltijden van SLIMdiet! Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! Wij helpen je met advies en peptalks. Samen stippelen wij een persoonlijk traject uit en volgen je voortgang op de voet.

Beau Visage Skincare Clinic