Beau Visage Skincare Clinic Velp

Schoonheidsinstituut voor natuurlijke huidverbetering, anti-aging en huidverzorging.

Afspraken maken:

Voor het maken van afpraken en informatie kunt u ons op werkdagen bereiken op: tel. 06-12240884 

Beau Visage Skincare Clinic is 21 jaar gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering en biedt u een ruime keuze aan ontspannende gezichtsbehandelingen met zuiver natuurlijke producten & peelings voor alle huidtypen. Ook voor  innovatieve anti-aging behandelingen en effectieve behandeling van huidproblemen kunnen wij u optimaal adviseren wat de mogelijkheden zijn. U kunt natuurlijk ook afspreken voor deelbehandelingen, epileren, verven van wimpers of wenkbrauwen, pedicuren, combinatiebehandelingen, harsen, etc.

Wat zijn de mogelijkheden?

In de salon is er een ruim aanbod aan verschillende natuurlijke gezichtsbehandelingen en huid verbeterende behandelingen. Een persoonlijke huidanalyse gaat vooraf aan de gezichtsbehandeling. De huid wordt geanalyseerd en u krijgt u advies welke peeling, behandeling of kuurbehandeling optimaal is voor de behandeling van uw huid.

Skincare Webshop
Een afspraak maken

In verband met de rust tijdens de behandelingen werken wij uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch tel. 06-12240884 van maandag t/m vrijdag en op de maandag- en woensdagavond bereiken of u kunt ons voor vragen ook bereiken via het contact formulier en via WhatsApp. Onze zuiver natuurlijke producten kunt u 24 uur per dag bestellen via onze webshop. Het is ook mogelijk om producten tijdens uw behandelafspraak mee te nemen.

Makkelijk toegankelijk, comfortabel, privacy & gratis parkeren

De salon ruimten beschikken over comfortabele behandelstoelen en zijn makkelijk toegankelijk op de begane grond. U geniet van volledige privacy tijdens uw behandeling. Ruime gratis parkeergelegenheid. 

Kuurbehandelingen

Een kuurbehandeling heeft als doel om een huidprobleem aan te pakken of de huidconditie te verbeteren (anti-aging). Een kuur bestaat uit zes behandelingen, waarbij u één keer per week een behandeling ondergaat. Hieronder vindt u slechts een deel van het kuur aanbod. In de praktijk is er een uitgebreider aanbod en zijn er meerdere kuur behandelingen. Bij iedere behandeling worden de producten en de peeling aan uw huidtype of huidprobleem aangepast. In de salon vindt u een uitgebreid aanbod aan behandelingen. Er zijn kuurbehandelingen voor o.a.:rosacea, hyperpigmentatie (pigmentvlekken), anti-aging, acne, etc.

Professionele pedicure behandelingen

De pedicure behandelingen zijn ook te combineren met een gezichtsbehandeling, deelbehandeling of harsen.

Mooie probleemloze voeten geven een aangenaam verzorgt gevoel. Heeft u weinig tijd? Een pedicure behandeling kan gecombineerd worden met iedere gewenste gezichtsbehandeling of deelbehandeling voor een optimale verzorging. Een pedicure behandelingen bestaan uit de volgende onderdelen: desinfectie van de voeten, het schoonmaken van de nagelomgeving, evt. dunner fraisen van verdikte nagels, knippen en polijsten van de nagels, verwijderen van eelt, likdoorns en kloven, gladder fraisen van de eeltlocaties, incrèmen van de voeten. De behandelingen zijn evt. uit te breiden met extra tijd (de Plus behandeling is nodig bij het verwijderen van extra veel eelt, verdikte nagels of kloven), een ontspannende voetmassage of een aangename, verzorgende wellness behandeling voor uw voeten. Voor een combinatie behandeling is extra behandeltijd nodig, deze tijd kunt u reserveren bij het maken van uw afspraak. De pedicure behandelingen worden uitvoert door een ervaren, gediplomeerde ProVoet pedicure. 

Beau Visage Skincare Clinic