Beau Visage Skincare Clinic Velp

Schoonheidsinstituut voor natuurlijke huidverbetering, anti-aging en huidverzorging.

Wil je een afspraak maken?

Voor het maken van afpraken en informatie kunt u ons op werkdagen bereiken op: tel. 06-12240884 

Wat doen wij?

Beau Visage Skincare Clinic is 22 jaar gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering en biedt je een ruime keuze aan ontspannende gezichtsbehandelingen. Wij hebben natuurlijke behandelingen, topproducten & cosmeceuticals voor alle huidtypen. 

Wil je een stevigere huid hebben? Of heb je een huidprobleem?

Voor  innovatieve anti-aging behandelingen en effectieve behandeling van huidproblemen kunnen wij u optimaal adviseren wat de mogelijkheden zijn. Je kunt natuurlijk ook afspreken voor deelbehandelingen, epileren, verven van wimpers of wenkbrauwen, pedicuren, combinatiebehandelingen, harsen, etc.

Wat zijn de mogelijkheden?

In de salon is er een ruim aanbod aan verschillende natuurlijke gezichtsbehandelingen en huidverbetering. Een persoonlijke huidanalyse gaat vooraf aan de gezichtsbehandeling. Je huid wordt geanalyseerd en je krijgt u advies welke peeling, behandeling of kuurbehandeling jou het gewenste resultaat geeft voor de behandeling van jouw huid.

Skincare Webshop
Een afspraak maken

Wij werken altijd op afspraak om iedereen optimale aandacht te kunnen geven tijdens de behandeling. Voor het maken van een afspraak kunt je ons bereiken op: tel. 06-12240884 van maandag t/m zaterdag en op de maandag- en dinsdagavond  of u kunt ons voor vragen ook bereiken via het contact formulier en via WhatsApp. Onze natuurlijke huidverzorgingsproducten kunt je 24 uur per dag bestellen via www.skincare-webshop.nl. Het is ook mogelijk om producten tijdens je behandeling mee te nemen.

Makkelijk toegankelijk, comfortabel, privacy & gratis parkeren

De salon ruimten beschikken over comfortabele behandelstoelen en zijn makkelijk toegankelijk op de begane grond. Je geniet van volledige privacy tijdens je behandeling. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. 

Kuurbehandelingen

Een kuurbehandeling heeft als doel om een huidprobleem aan te pakken of de huidconditie te verbeteren (anti-aging). Een kuur bestaat uit zes behandelingen, waarbij je één keer per week een behandeling ondergaat. Hieronder vindt je slechts een deel van het kuur aanbod. In de salon is er een uitgebreider aanbod en zijn er meerdere kuur behandelingen. Bij iedere behandeling worden de producten en de peeling aan je huidtype of huidprobleem aangepast. In de salon vindt je een uitgebreid aanbod aan behandelingen. Er zijn kuurbehandelingen voor o.a.:rosacea, hyperpigmentatie (pigmentvlekken), anti-aging, acne, etc.

Professionele pedicure behandelingen

De pedicure behandelingen zijn ook te combineren met een gezichtsbehandeling, deelbehandeling of harsen.

Mooie probleemloze voeten geven een aangenaam verzorgt gevoel. Heb je weinig tijd? Een pedicure behandeling kan gecombineerd worden met iedere gewenste gezichtsbehandeling of deelbehandeling voor een optimale verzorging. Een pedicure behandelingen bestaan uit de volgende onderdelen: desinfectie van de voeten, het schoonmaken van de nagelomgeving, evt. dunner fraisen van verdikte nagels, knippen en polijsten van de nagels, verwijderen van eelt, likdoorns en kloven, gladder fraisen van de eeltlocaties, incrèmen van de voeten. De behandelingen zijn evt. uit te breiden met extra tijd (de Plus behandeling is nodig bij het verwijderen van extra veel eelt, verdikte nagels of kloven), een ontspannende voetmassage of een aangename, verzorgende wellness behandeling voor uw voeten. Voor een combinatie behandeling is extra behandeltijd nodig, deze tijd kun je reserveren bij het maken van je afspraak. Wij zijn lid van ProVoet. 

Beau Visage Skincare Clinic