Beau Visage Skincare Clinic Velp

Verantwoord afvallen & natuurlijke huidverbetering, anti-aging en huidverzorging

Wilt u onder begeleiding op een verantwoorde manier gewicht verliezen? Of een afspraak maken voor een ontspannende, effectieve gezichtsbehandeling, behandeling van een huidprobleem, harsen/ ontharen, verven van wimpers of wenkbrauwen, epileren van de wenkbrauwen, een kuurbehandeling, een peeling, verzorgde voeten door een nagelcorrectie, manicuren, gellak en/of een professionele pedicure behandeling? Een duo gezichtsbehandeling? Een combinatie behandeling van pedicuren en een gezichtsbehandeling naar keuze? Of heeft u weinig tijd en wilt u een effectieve, resultaat gerichte lunchtime behandeling? Het is allemaal mogelijk. Wij hebben inmiddels ruim 21 jaar ervaring in ons schoonheidsinstituut in Velp met dieet begeleiding, zuiver natuurlijke behandelingen, huidverbetering, peelings, huidverzorging, professionele pedicure behandelingen en zijn gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen en anti-aging behandelingen.  

Afspraken maken:

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Bel of Whatsapp tel. 06-12240884 


Beau Visage Skincare Clinic Velp


Skincare Webshop

 

Skincare Clinic Velp Tarieven


Skincare Clinic Velp Behandelingen


Beau Visage Skincare Clinic Velp Contact


PurezzO Clinicals Skin Types


Skincare Webshop Gift Cards


Zuiver natuurlijke behandelingen & producten

Wij bieden ontspannende en exclusieve gezichtsbehandelingen, behandeling van huid problemen zoals o.a. acne, pigmentvlekken, rosacea, een gevoelige huid, eczeem, huidproblemen bij een donkere huid, couperose, littekens, een doffe huid, grove poriën, etc. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken  voor combinatie behandelingen, pedicuren, deelbehandelingen, wimpers & wenkbrauwen verven, epileren en waxen. 

Natuurlijke producten

Wij werken met PurezzO Clinicals natuurlijke producten, peelings en cosmeceuticals en de mooie, sprankelende PurezzO minerale make-up lijn. 

Deze innovatieve producten bevatten hoge concentraties hoogwaardige actieve werkstoffen, hebben een heerlijk natuurlijk aroma en zijn samengesteld van uitsluitend de zuiverste natuurlijke ingrediënten, bijzondere exclusieve ingrediënten o.a. stamcellen en hoge concentraties werkstoffen waarmee u uw huid resultaat gericht kunt verzorgen, uw huidconditie en het huid immuunsysteem kunt verbeteren. De producten zijn vrij van minerale oliën en verstoppende ingrediënten, kunstmatige geur- en kleurstoffen en zijn natuurlijk dierproefvrij. Wij bieden producten voor alle huidtypen en huidproblemen voor gezicht en lichaam. Alle producten zijn direct leverbaar. Kijk voor het complete product aanbod en tips voor huidverzorgingsadvies voor uw huidtype in onze webshop.  

Snel en effectief afslanken 

Snel en makkelijke afvallen bij Beau Visage Skincare Clinic Velp tel. 0612240884

Afslanken & Beauty

In ons schoonheidsinstituut bieden wij: een effectieve methode om verantwoord en onder begeleiding van een gewichtsconsulent gewicht te verliezen. innovatieve, zuiver natuurlijke behandelingen en producten. Effectieve natuurlijke gezichtsbehandelingen, anti-aging, huidverbetering en natuurlijke cosmetica voor alle huidtypen en huidproblemen.Tijdens de behandeling geniet u van de volledige privacy van een eigen behandelruimte. Airconditioning. Parkeren is gratis.

Skincare Webshop

 

PurezzO Minerals

 

 

 In onze webshop zijn de effectieve PurezzO Clinicals, natuurlijke producten voor huidverzorging, huidverbetering & anti-aging en PurezzO Minerals zuivere minerale make-up 24 uur per dag online te bestellen. De producten worden snel geleverd. 

Benieuwd welke producten geschikt zijn voor je huidtype? Kijk dan in onze webshop voor advies

Wil je liever persoonlijk advies? Neem dan even contact op: tel. 06-12240884


Gift Cards

Een Gift Card is altijd leuk om te geven of te ontvangen bij een bijzondere gelegenheid of verjaardag. 

Je kunt een Gift Card bestellen in de webshop of in ons instituut. Het is mogelijk om deze naar een ander adres te verzenden. De Gift Card is te gebruiken voor producten of behandelingen.

Beau Visage Skincare Clinic Velp voor natuurlijke huidverbetering, anti-aging & huidverzorging.

BEHANDELINGEN:

DIEET BEGELEIDING

GEZICHTSBEHANDELINGEN

HUIDVERBETERING

PEELINGS

ANTI-AGING

WELLNESS

ONTHAREN

VERVEN & DEELBEHANDELINGEN

GELLAK

MANICUREN

PEDICUREN

AFSPRAKEN MAKEN: 

Op werkdagen tel. 06-12240884


AANGESLOTEN BIJ:

ANBOS

ProVoet


BETALEN:

Contant, PIN, IDEAL, GiftCard 

Beau Visage Skincare Clinic